söndag 27 juni 2010

Nu är jag hemma igen.....efter en lång resa!!!!

Ja då var jag hemma i Avesta igen. Som förra gången blev resan lång....den här gången berodde det inte på snön.....idag var det en kabel som hade grävts av i Kumla!!!! Jag fick följa med tåget till Västerås och därifrån taxi till Avesta!!
Jobbigt blev det men jag tänker alltid.....det kunde ju vara värre!!!

Resan ner gick bra, hade så snälla busschaufförer som berättade var jag skulle byta buss och kliva av... det var helt onödigt att oroa sig för turen till Orust!!...herre Gud jag har ju bytt plan i Wien....ha ha !!

Hela torsdag och midsommardagen, låg jag på knä i trädgården...det måste vara rensat på de 2000 kvm....nästa vecka kommer en tidning för att föreviga den vackra trädgården!!!!

Midsommaraftonen firade vi tillsammans med några vänner, det var förståss den vanliga "visan" ...sillunchen, som är midsommarens höjdpunkt!!!!! Efter detta så var det grillat och roliga spel!! Mycket skratt och tokiga upptåg!!!

Står inte på förrens jag åker ner igen....skall hjälpa paret att flytta och flyttstäda i början på augusti...men då tar jag älskade Julia med mig ner...hon är "störst och först"....vi ska efter att städning och flytt är klar tillbringa en heldag på Liseberg!!!!!!!

2 kommentarer:

  1. Märkte Du att jag satt med i Din packning ;) ?

    Agneta

    SvaraRadera
  2. Var det därför det var så tungt då???????

    SvaraRadera