tisdag 1 juni 2010

Härliga tisdag!!!!!

Vilken härlig dag det varit!!! Det började kl. 6.40 i morse....busschauffören som körde bussen började vissla på en låt som han har visslat under de två år som jag åkt med honom!!
Samma låt varenda gång han kör...han är så glad och trevlig så det är en riktig fröjd att kliva på bussen, trots att det är arla morgonstund!

Fick sedan åka med en kollega hem för att hinna till Elins sånguppvisning i skolan!!
Där stod hon igen min älskade tös och sjöng tillsammans med sin skolklass. Som vanligt så fick jag en stor klump i halsen och håret reste sig på armarna..jag rös trots att det säkert var 40 grader varmt i den lilla salen. Så underbart det är när barn sjunger......

Lilla Noah var med han också, och idag såg jag verkligen hur lik han är sin far då han var liten....Sandra sa att var 6 stycken före mig som sagt till henne idag att han är såååååå lik Patrick!!!

Nu har har börjat skratta med....finns väl inget gulligare än en liten baby som ler med hela ansiktet.

Nu ska jag slå in paketen..... imorgon fyller älskade Elin 8 år och då blir det kalas...

2 kommentarer:

  1. Ja - du verkar ha haft en härlig dag!
    Den där visslande, glada busschauffören är ju en höjdare!
    En gång i världen när jag bodde i Stockolm och åkte tunnelbana till skolan nära Östermalmstorg fanns där en go´och glad spärrvakt som alltid hade ett ljus tänt i kuren och fyrade av ett leende och glada tillrop till alla stressade resenärer. Glömmer honom aldrig!

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det underbart med dessa positiva människor...dom förgyller hela dagen!!!!!!

    SvaraRadera