tisdag 22 juni 2010

Snart midsommar!!

Nu ser det ut som om sommaren kommit...eller har jag misstagit mig igen??? Varje dag solen skiner så som idag tror jag att sommaren kommit "på riktigt"!!!!

Imorrn blir det bara till att jobba halv dag, sen går tåget till Göteborg!
Hoppas verkligen att tåget kommer i tid, har bara 10 minuter på mig att hinna leta på Expressbussen till Stenungssund, för att där återigen byta buss till avtagsvägen Töllås på Orust!!!
Den förutseende sonen har förståss ordnat med kompisen Sinnika, om det är så att modern missar bussen....blir jag hämtad av henne och blir hennes gäst på soffan till torsdagsmorgon!!!!! Tack Henrick!!!

Tycker väl att det ska gå bra då jag för många år sedan, då Henke jobbade i Österrike, tog planet dit, med byte på Wien´s flygplats. Oj vad jag tyckte den var stor...Den gången med nya högklackade skor som fastnade överallt, och med blåsor stora som körsbär på fötterna...men jag hittade till gaten!!! Det är jag så stolt över!!!! Herre Gud, skulle jag inte kunna åka buss till Orust??

Är så glad att även denna midsommar blivit inbjuden att fira tillsammans med Henrick o Tore och deras gemensamma vänner!!!

Jag har nu packat väskan med rosevin, sillkryddor, rödlök...självklart ska jag bjuda på "min egen inlagda sill" som är bland de bästa Henke vet!!!!!

Glad midsommar på er alla!!! Vi hörs igen när jag kommer hem!!

1 kommentar:

  1. Kul att läsa Dina små 'kåserier' om livet och Din la familia!! Agneta

    SvaraRadera