onsdag 16 juni 2010

Underbara onsdag!

Idag tog jag bussen hem tidigt för att hinna åka och låna "den lilla röda" hos Patrick och Sandra! Skulle åka i rasande fart iväg till Norberg (för andra ggn denna vecka!) för att titta på Nelly och hennes kompisar när dom hade föreställning för oss på förskolan!!!
Underbara Nelly och Nova...Nelly var en björn..Grrrrrrr!!!!! Nova satt i farmors knä och vi njöt verkligen av stunden!!!

Sen var det bara hem till Höglunds o lägga sonen på köksbordet för att ge massage...han har så ont i ryggen, älskade sonen!!! Tog fram mina koppor och efteråt såg han ut som om han hade stora sugmärken på ryggen.....men det hjälper!!! I värsta fall, om någon frågar i duchen på jobbet....får han säga att fru Höglund har gett honom världens sugmärken.... ha ha ha!!

Efter detta i ilfart till Fam. Åhlberg/Eriksson för att kunna få skjuts hem av systra mi och hennes man som var där för att uppvakta lilla Noah!!
Fick pussa på alla tre underbara barnbarnen...!!

Nu är det slut på alla avslutningar den här sommmaren...ser nu fram emot semestern när jag skall ta varje barnbarn...en och en...för att göra något roligt tillsammans!!!

1 kommentar: