lördag 7 november 2009

Lördagsmyyyyyys!!!

Då var det lördag igen, har för några timmar sedan kommit hem från Norberg, där jag varit över natten och träffat mina kära vänner! Jättegod mat och trevligt umgänge med tre andra par, som jag verkligen räknar som mina bästa vänner. Blev en tur till yngste sonen Robert med familj innan bussen gick tillbaka till Avesta.

Älskade Nelly och Nova blir glada när farmor kommer på besök, och jag hade med en Snövitklänning till Nelly som jag fått av en arbetskamrat, hennes dotter hade växt ur den. Klänningen satt på hela tiden ända tills det var dags för klädbyte, familjen skulle till kyrkan på dop idag.

Lilla Nova, som än inte kan prata alldeles rent förklarade för farmor att -"Jag tämmer", det betyder alltså att Jag bestämmer!! Är så roligt att retas lite och säga att det är farmor som betstämmer!! Då tittade hon på pappa och sa "Pappa...jag tämmer" och såg på honom med en riktigt ledsen blick!!! Naturligtvis är det Nova som bestämmer hemma hos familjen Höglund i Norberg!!!!

Nu ska jag ta och krypa upp i soffan och ha lite lördagsmys för mig själv här hemma!! Borta bra, men hemma bäst!! Trevlig helg!!

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Kikar bara in och säger hej. Träffade din trevliga son igår på en "bloggträff" och han berättade om sin goa bloggande mamma. Blev ju sjävklart nyfiken och jag förstår att han är stolt. Vilken härlig blogg du har!

  Mvh

  Karin

  SvaraRadera
 2. Tack snälla för det!!! Ja jag har faktiskt hela tre underbara söner!!! Va kul att du gillar min blogg, det är faktiskt Henkes förtjänst att jag skriver ha ha!!!!! Det var han som absolut tyckte jag skulle skriva!! Nu har det blivit en "vana" som jag inte vill vara utan!! Ha de gott!!!

  SvaraRadera