lördag 14 november 2009

Lördag....igen!!??

Jaha, så har en hel vecka gått igen!!! Fick häromdagen tidningen med repotaget om mig och mina kära barnbarn, som nu kommit ut. Blev i höstas kontaktad av en journalist på en tidning som ville göra ett repotage om farmor och barnbarn!! Hade hittat min blogg på nätet och ville göra en intervju!! Trodde först att det var på "skoj" men det var det inte.. Blev en entimmes intervju på telefon och sen kom fotografen! De små älsklingarna var så himla duktiga, inget tjat o gnäll trots att det tog många timmar att fota. De som gnällde var ju sönerna!!!! De tyckte att det blev långsamt att sitta i soffan o vänta...!?

Veckan har gått lika fort som vanligt , och snart är det jobbardax igen, fattar inte, som jag tidigare sagt, varför tiden går så fort då man kommit upp i åldern??!!

Tågbiljett är nu bokad, tänker åka till Henrick om ett par veckor, saknar honom så himla mycket! Vi kommer att försöka ta oss till Liseberg på julmarknad, något som vi brukar göra om åren, bara hans rygg klarar av det.

Nu ska jag krypa upp i soffan igen, och bara mysa....jag tror inte det finns så många som har det så bra som jag!? Underbara barn med sina familjer, goda vänner, en trivsam lägenhet... Njuter varje stund! Ha en trevlig helg allesammans!!!

3 kommentarer:

 1. Vilken tidning?
  Ha en riktig mys helg!
  Vi hörs! Kramar!
  Lena Ä

  SvaraRadera
 2. Nu har jag inhandlat 2 Året runt med dig på framsidan. Coolt morsan, att du är ute i bloggvärlden. Ha en skön söndag! / Kram H

  SvaraRadera
 3. hahahah jag har köpt 3!!! / Jenny

  SvaraRadera