fredag 1 oktober 2021

Blandad kompott!!!!!!


 Veckorna går fort, ja det säger jag alltid, men så är det,!!! Jag är så glad då jag vet att killarna från LA kommer hem till jul!! Trodde de skulle komma tidigare men nu har de fått tillstånd, (vilket man måste ha för nästan allt i Usa, ) att  få stå på marknaderna i Los Angeles!! 

Henrick gör vackra Ecosystem med växter i, dessa behöver endast vattnas 1 ggr/år och är otroligt vackra!!! Kolla på   @moltazdesigndeco så får du se!! Så glad för deras skull och att Henrick kan börja jobba igen!!

Ja idag och ikväll så ska jag "vara barnvakt" till Noah då pappa ska ut och äta med jobbet!! Ska faktiskt bli kul att umgås lite med honom vilket var ett tag sedan och i morgon ska jag bjuda grannen på middag då hon skött om mina blommor när jag varit på Orust!

I tisdags var jag till Borlänge och kollade synen, så otroligt att mina ögon har inte förändrats något på två år.... men jag köpte nya bågar i alla fall ... ha ha.. ja jag vet jag har många glasögon men tycker det är roligt att byta emellanåt...!!!  Ja så var jag ju till syster och svåger en vända förstås eftersom dom bor där!

Ja nu vet du hur det ser ut just nu och om 2 veckor har jag bestämt mig för att åka ner till Orust ett tag igen... ska passa på innan värsta snön kommer..

ja nu blev det en blandad kompott av inlägget men va sjutton...så blir det ibland när man vill berätta ha ha.... 

Ha de så gott nu och var rädd om dig, trots att alla restriktioner har släppts.... !! 

2 kommentarer:

  1. Jag hoppas att min son och hans familj kan komma hit från Dallas till jul, men vi får väl se vilka regler som gäller då. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kan dom säkert göra... jag hörde att man nu öppnar upp i USA!! Ja man längtar och längtar efter dom hela tiden!! Och du som har barnbarn där också .. eller hur!??

      Radera