onsdag 25 oktober 2017

Brottning och Halloweenparty!!!!



Vilken vecka!!!!! I söndags var det brottning för hela slanten som NBK ordnade, det var full fart i kiosken som vi ordnat och så många föräldrar som bakat och stått i.... bra försäljning blev det också..

Klart är man helt slut efter allt sorl och ståhej under dagen men så roligt det är att se alla dessa fina tjejer och killar som är så taggade!!!!
Jobbade i tisdags, och igår på jobbet så hade vår härliga chef AK ordnat Halloweenparty för alla barn och personal på Dormsjöskolan.
Både eleverna och personalen var utklädda, ja nästan alla, och själv var jag en riktig häxa!!!!! Det ordnades, avskurna fingrar, råttor, och äckliga huvuden... till allas förtjusning! sen var det promenad i skogen där utklädd personal stod och skrämde de stackars barnen!! Allt avslutades med discodunk!!!!

Ja det var en härlig jobbardag och alla var nöjda, men.. trötta!!!!!

Idag är det bara regn och blåst utanför förnstret, jag var uppe tidigt i morse för att skjutsa Noah och Elin till skolan och som vanligt som var det den snacksaliga Noah som höll låda, den killen är faktiskt helt otrolig med sitt snackande.
Nu ska jag strax dra iväg och handla lite sen blir det inget mera gjort den här dagen heller.....
Ha de så gott nu så hörs vi av!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar