torsdag 8 oktober 2015

Chokladfestival, barnbarn och NBKDåså... äntligen kommer ett inlägg på bloggen! Tiden har inte räckt till senaste veckorna men nu är det dax!
Som jag tidigare skrev så firade vi  10 årsdagen av Elins diabetes!! Ja firade gjorde vi, med en härlig tårta och lite presenter och blommor!! Det är så härligt att kunna få vända det negativa som har med sjukdomen att göra till något positivt.  Elin var förstås glad, ... som vanligt!!

Onsdagen åkte jag och Julia till Henrick på Orust för att förbereda inför Göteborgs choklad, lakrits och delikatessfestival. Vi sålde glögg....... och jäklar va vi sålde!
Så roligt att vara där och kunna hjälpa till, och få träffa fler av de underbara utställarna som jag träffat de senaste åren.
Hemresa på måndagen med flera flaskor glögg och mycket god choklad i bagaget....mums... jag tog med lite till  de "närmaste" arbetskamraterna och gissa om dom blev glada!

Igår hämtade jag Noah på dagis som berättade att " Du är världens bästa farmor du, men ibland får du bli arg"... ... och sen kom det.... " Farmor... du är en härlig tjej du"!!!!!  Ha ha ha... ja va säger man till en 5 årig kille som ger mig den bästa komplimangen på länge!!!??

Nu är det vardag igen och jag kommer att jobba ca 3 veckor till på min nuvarande arbetsplats.. sen blir det att vikariera på HVB hemmet .. ska bli kul!!!
Då jobbar jag ju som jag vill och kan åka ner till Orust närhelst det passar... ja det blir nog inte förrens till julen ... Henrick åker till Las Vegas i 2 veckor för att träffa en underbar person som han fått kontakt med... så glad för hans skull!!!!
Ja så har det varit för mig de senaste veckorna...nu tar jag kväller efter att ha varit i Norbergs Brottarklubb och planerat inför den 25 oktober då det blir tävling där... ja jag har mycket kul att se fram emot igen.... och det är väl så det ska vara i livet...??? Njuta här och nu och se fram emot roliga saker. Ha de nu gott ... det har jag!!

2 kommentarer:

 1. Vad kul att hitta en Bullfarmor till. När mina barnbarn var små kallade några mig för
  Bullfarmor. Vi bakade alltid bullar när de var på besök och sov över.
  Nu är de vuxna och jag har blivit gammelfarmor (inget trevligt namn) men så är det.
  Ser att du har mycket kring dig. Så skall det ju vara - så länge man orkar.
  Ha det bra.
  Kram Viola

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Viola!! Tack för kommentaren på min blogg!! Ja visst ska det vara så att man ska ha fullt upp så länge man orkar, men det känns ju ibland att man inte är 20 år längre!!! !Ha de så gott o kram till dig

   Radera