söndag 2 augusti 2015

Pride, Elvisdagen och Torp!Ja i år har jag missat Pridfestivalen, tyvärr så  blev  det för sent att boka hotell och någonstans måste man ju ha att bo!! Detta som är sommarens höjdpunkt, all kärlek som bara flödar, alla underbara människor och glädjen som finns där man går i paraden för Stolta föräldrar!!!! Ja, otroligt synd, men det får bli nästa år igen!!!

I går var det i alla fall fart och ös!!! Var i Norberg på Elvisdagen, något som också firas varje år med uppträdande i Tingshusparken, mycket musik och uppträdande. Jättetrevlig tillställning och får man då vara tillsammans med bästa barnbarnen Nelly och Nova, ja då är det ju fulländat!!!
Sen hem i en jäkla fart för att fixa till sig inför 60-talskvällen på Torp, där Shanes med flera spelade gammal 60-talsmusik så man blev alldeles nostalgisk!!

Nu väntar jag på att få telefonsamtal från äldsta barnbarnet Julia som följde med familjens vänner hem igen, efter att ha varit i södra Sverige i 2 veckor i husvagnen, nu har hon tröttnat och kommer troligtvis att bo hos mig tills föräldrar och syskon kommer hem igen i veckan. Ser fram emot att få ha denna 16-åring här hos mig i några dagar... då ska jag skämma bort henne ordentligt!!!!
Ha en fin vecka nu.... för det ska jag ha!!!!

1 kommentar:

  1. Förra året var jag på Pridefesten. Eller rättare sagt jag hamnade mitt i den. Vilken sprakande glädjekick! Tyvärr håller jag inte reda på när den är så jag kan boka in mig.
    Härligt med 60-talsfest. Nostalgi är underbart. Själv ska jag på rockfest i helgen. Får se om jag överlever :) Kram!

    SvaraRadera