onsdag 29 oktober 2014

Hemma igen efter en underbar festival!
Så där ja.... nu är jag hemma igen efter nästan 1 vecka i Göteborg. Äldsta barnbarnet Julia och jag åkte ner för 1 vecka sedan och har jobbat häcken av oss på Göteborgs Choklad och delikatessfestival.
Det började redan på torsdagen då vi åkte in till Göteborg för att förbereda alla utställare, 55 stycken!!! Det var mycket som skulle ordnas och sonen Henrick och kompisen Stefan stod ju för hela kalaset och gissa om dom sprang benen av sig!! Denna gången var det på Nya Ullevi som festivalen skulle blir då den har växt av bara sjutton med fler och fler utställare.  Så roligt det var att få träffa flera av dem som tidigare varit med på festivalerna.... det var som att träffa gamla vänner igen!!

Det var bord som skulle fixas, skyltar som skulle sättas upp efter stora gatan, choklad och lakrits som skulle läggas upp och alla utställare behövde hjälp.
När fredagen kom och festivalen öppnade så stod Julia i garderoben och jag sålde choklad och lakrits, ja jäklar va ja sålde!! Julia var jätteduktig och hon ska verkligen ha en eloge för det
När det hela var slut på söndagen åkte vi hem till www.kråks stuga.se där vi drack champagne för att fira!

Ja  nu blev det  inte mer än 2 dagar i den underbara stugan men jag får väl åka tillbaka snart igen.......
Men först ska vi, Henrick , hans särbo och jag åka till Gran Canaria den 15/11 vilket är välbehövligt för oss alla tre. Där ska vi bara njuta och koppla av och jag ser verkligen fram emot det. Nu hoppas jag att du får en fin vecka, själv ska jag jobba några veckor, men det går alldeles utmärkt då jag vet att jag ska vara ledig igen om några veckor!!!

2 kommentarer:

  1. Chokladfestival i Gbg, visste jag inte fanns. Gran Canaria låter som om det vore något för oss också. Kan man ta med sig hunden, som det hette i visan.

    SvaraRadera
  2. Jo chokladfestivalen har varit i många år men nu har man blandat den med delikatesser , lakrits, osv.... jättekul och många fantastiska människor har jag träfffat!!! Och Gran Canaria....det ska bli helt underbart!! !ha de gott!!

    SvaraRadera