lördag 8 november 2014

AllaHelgons dag, födelsedag och brottning!!Nu har åter en vecka gått och det börjar verkligen likna höst och början till vinter. Förra helgen var jag till Norberg och tände ljus för mina nära och kära. Robert och Jenny, Nelly och Nova var också med. Det är så stämningsfullt och rogivande att gå på kyrkogården där mina föräldrar, min svåger och min bästa vän finns.  Tyvärr så blåste det nästan full storm den här dagen så de flesta av ljusen som stod där i minneslunden hade blåst ut, men jag tror nog att våra nära och kära vet att vi alla har varit där i alla fall.

Så roligt att fyra av mina barnbarn, Elin , Nelly, Nova samt lilla Noah har börjat brottas!!! Det ligger väl i blodet förstår jag, då både Patrick och Robert har brottas under många år i ungdomen. Nu har dom börjat igen och fått med sig sina barn som tycker det är jättekul!!!!
Noah ringde mig i veckan och berättade att "när jag blir 5 år då ska jag börja tävla!.... jaha va kul sa jag, kan du ta ett nacksving på mig då?? Han svarade snabbt " nej det kan jag inte....men du kan få en jäkla smäll!!!! ha ha ha

Jobbat har jag gjort som vanligt, så när som på fredagen då det blev jobbardag, trots att jag normalt är ledig på fredagarna. Men det fattas personal i telefonen och jag fick hoppa in o jobba extra.. Efter att jag slutat jobbet så var det i ilfart hem för att fixa till mig då jag skulle vara i Norberg hos mina bästa vänner för att vi skulle fira och slå ihop 3 födelsedagar. Jag fyller i oktober, mina bästa vänner i november och i december. Då alla har fullt upp så bestämde vi oss för att slå ihop våra födelsedagar och fira en tillsammans, vilket blev mycket lyckat. Jag männen var ju också med men det gjorde ju inget. Roligt hade vi och natten blev sen innan vi kom i säng.... ja precis som vanligt!!! Nu är det min tur att bjuda på jullunch ett par helger innan jul, bara för att vi tre tjejer ska byta julklappar med varandra. Det har också blivit en sed som vi underhållit under många år.
Så nu är det bara att inta ryggläge i soffan, ett glas gott rödvin och lite TV tittande innan sängdax, ja kommer säkert att somna på soffan.....
Det här blir det sista inlägget på 2 veckor... ja du vet ju att jag åker tillsammans med sonen Henrick och hans särbo till Gran Canaria på fredag nästa vecka.... hör av mig igen när jag kommer hem!! Ha nu några bra veckor, för det ska jag ha!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar