söndag 12 oktober 2014

Så mycket kul som väntar......

Ja va säger man.... nu är det söndag igen och dax för ett litet inlägg på bloggen. Veckan har rullat på som vanligt förutom att jag varit och buggat igen, men jäklar vilken träningsvärk jag fick efter det....är ju inte vältränad precis...kul som attans och ett förträffligt motionspass blir det, på onsdag bär det iväg igen!

Fram emot helgen ska jag och några till ordna en 50-talsfest med lite Rocka Billy stuk, ska bli jätte kul och intäkterna till detta går till www.barndiabetesfonden, eftersom Bettan och mitt ena barnbarn, Elin har diabetes. Likadant gjorde vi för några år sedan då vi också samlade till en jätterolig fest.

Jag har fler roliga saker att berätta.... 22 oktober åker jag och äldsta barnbarnet Julia ner till Orust för att under helgen vara med påwww.göteborgs choklad och delikatessfestival, det är ju Henrick och en vän till honom som anordnar den, Julia tycker det ska bli jättekul att få träffa farbror Henrick, som hon ju inte träffar så ofta, och att bo på hotell under några nätter är ju stort för henne.

Sen,,,, håller jag på att boka en resa till Gran Canaria för mig, Henrick och hans sambo, avresa blir 15 november och det är välbehövligt ska jag säga...

Ja så nu vet du vad jag ska syssla med den kommande månaden, jättekul ska de bli så nu är det väl bäst att ta de lugnt några dagar, så jag orkar med allt roligt jag ska vara med på! Trevlig vecka till dig !

2 kommentarer:

  1. Så mycket kul du har att planera för nu. Precis så som livet ska vara. Kram

    SvaraRadera
  2. Tack Gunnel .... ja jag ser verkligen fram emot så mycket. Precis som livet ska vara !! Kram

    SvaraRadera