tisdag 1 juli 2014

Då var det dax för hemresa då...Ja då så .... var det dax för hemresa idag. Försöker njuta de sista timmarna jag är kvar här i detta underbara Paradis www.kråksstuga.se. Jag har förståss inte bara haft det bra.. jag har jobbat i butiken inför 1 års dagen av  www.moltazdesignshop.se. Det har varit mycket slit ...men otroligt roligt. Mycket människor som kom från när och fjärran, och på kvällen var det mingel med lite bubbel och snittar.
Jag har dock inte hunnit rensa hela trädgården, då den är jääääääättestor...men jag har hunnit med en del och t.o.m. städat växthuset.
Jag har fått nya vänner här på Orust och det är helt fantastiskt roligt.  Kommer att kännas lite "konstigt" att komma hem till Avesta igen, jag har ju varit här i 13 dagar!!! Men jag tror nog att sonen behöver lite ensamhet nu ha ha ha...

Det har tydligen regnat över hela Sverige, men inte så farligt härnere och idag skiner solen. Jag har haft sällskap av Henricks underbara hundar om dagarna, Kenzo och Ralph...så nu när jag kommer hem igen ...så kommer jag verkligen att längta tillbaka..!! Ha en fin vecka!

2 kommentarer:

  1. Det känns ändå alltid skönt att komma hem till sitt eget när man varit borta ett tag. Kram

    SvaraRadera
  2. ja visst är det så Gunnel! !Men jag trivs ju så jäkla bra därnere !!! Skulle kunna flytta ner om det inte var för barnbarnen!!!! kram tillbaka och ha en fin vecka nu!!!

    SvaraRadera