tisdag 24 juni 2014

Semester och midsommar i ParadisetSå har det då varit midsommar. Som vanligt så är jag på Orust där vi firade en härlig midsommar med ca 7 vänner. Henrick hade fixat och donat i förväg så allt var klart när gästerna kom. En kul grej var en välkomstdrink i små flaskor, till middag blev det ungsbakad potatis och grillat kött. Efterrätten var en fantastisk chokladtårta i 6 våningar, som även firade en 25 åring. Små jelloshot i sked var kvällens överraskning. Vädret var fint hela dagen, men på kvällen kom det regn och vi fick flytta inomhus. 9 personer sov i denna lilla Kråks stuga, men finns det hjärterum så finns det skjärterum, som det heter!

Nu är jag inne på min andra semesterdag, och jag njuter för fullt. Har rensat och fixat växthuset till Henrick, vilket han inte hinner då han har fullt upp med sin butikwww.moltazdesignshop.se.

Till helgen blir det 1 års jubileum i butiken och jag ska vara med och hjälpa till. På kvällen blir det mingel med lite snittar och bubbel, ska bli så himla roligt att vara med och fira dagen.
Så nu vet du vad jag har för mig, åker hem nästa måndag och då ska jag bara ta det lugnt, vara lite med barnbarnen i Norberg, den andra familjen är på husvagnssemster och kommer inte hem förrens om 2 veckor...så det blir till att längta.......

Ha nu en fin vecka för det ska jag ha!!!

2 kommentarer:

  1. Hoppas du får en fortsatt bra semester. Kram

    SvaraRadera
  2. God ferie der du er og takk for titten;-))

    SvaraRadera