söndag 13 juli 2014

Första jobbarveckan avklarad!
Så där ja... då var första arbetsveckan avklarad då. Det gick lätt som en plätt, då jag bara har haft telefonrådgivning att jobba med. Ja det kan ju vara påfrestande ibland då det ringer mycket, men som sagt, veckan har ju gått bra.
Solen har lyst hela veckan och det gör ju inte saken sämre, trots att det aldrig är lagom ... antingen regnar det och är kallt,,,, annars så håller man på att svettas ihjäl!! ja ja .... jag ska inte knorra!! Jag älskar ju solen!

I fredags hade jag och min kollega en underbar eftermiddag/kväll, Eva, som  hon heter bor alldeles vid älvkanten och på bryggan dukade vi upp med rosevin, bigarråer och ost och bara njöt av kvällen. Lite senare så tog vi en roddtur på den spegelblanka älven... underbart!!

Ja så var det då det här med barn och barnbarn.... längtar efter äldstesonen med familj, nu har dom varit borta på semester i flera veckor...... så nu får dom komma hem, jag längtar,
Yngstesonen med familj träffade jag ju då jag uppvaktade Nelly på födelsedagen, men längtar efter dom med, får väl åka över en dag till Norberg för att få träffa dom!

Planering inför en "sommartur" med barnbarnen pågår tillsammans med Åhlbergsbarnens mormor, vi ska ta alla till Leksands sommarland tänkte vi en dag innan skolan börjar. 

Ja så ser det ut för mig just nu , jag jobbar då alla andra har semester men måste spara mina dagar då jag skall vara med på Göteborgs choklad och delikatessfestival i oktober..... och sen har jag ju en sån himla längtan att få ta en vecka på Rhodos i höst igen..... ja vi får väl se hur det blir... Ha en fin vecka nu!2 kommentarer:

  1. Härlig sommarbild. Vädret är lite skiftande nu, men det kan bara vara skönt. Rhodos låter inte fel framåt hösten. Då längtar man säkert efter värmen igen. Kram

    SvaraRadera
  2. Ja visst är bilden vacker...helt spegelblank !!! Ha en fin vecka kram kram

    SvaraRadera