lördag 5 april 2014

Lakriktsfestival, fönstertvätt och barnbarn

NU ..... har det hänt saker!!! För det första så har jag fått ett nytt tangentbord till min Laptop..... nu kan jag skriva så mycket jag vill och va skönt det känns!!
Sen har jag ju varit på Göteborgs Choklad o Lakritsfestival!! Så mycket jobb, men ack så roligt!! Jag och Henkes sambo sålde vatten och juice, och vilka trevliga människor jag har träffat!!! Från torsdag till söndag var det full fart och före det så fixade jag lite i www.Kråks stuga.se, jag tycker ju det är så roligt att få hjälpa till och fixa o trixa!!
Tisdag kom jag hem och med i bagaget hade jag förståss massor med juice och choklad som jag lämnade av hos barn och barnbarn. Glada blev dom!! Julia fick några extra eftersom hon hade opererat sin tå och behövde lite tröst!!

Efter jobbet igår så var blev jag bjuden till Robert och Jenny, god mat och underbart sällskap av mina prinsessor Nelly och Nova. Tyvärr så var Nelly riktigt sjuk,. hade hög feber och ont i halsen. Men med lite Alvedon så piggnade hon till på kvällen. Men fick nyss samtal från sonhustru Jenny att dom var på väg till akuten då hon även hade vissa utslag på kroppen, och det kan vara schalakansfeber!
Men hur som helst så har jag varit sonen och sonhustrun behjälplig i trädgården idag, och tvättat fönster i deras inglasade uterum, jäklar va fint det blev!!!
Äldstesonen har varit och gjort Högskoleprovet idag, han har helt bytt schanger, från elektriker till pappersarbetare,,,,och nu ska han börja studera!! Bra jobbat Patrick!!!

Nu är det faktiskt bara vila som gäller, ja, förutom att jag i morgon ska vårstäda min balkong!! Köpte några påskliljor så vi har det fint i påsk när familjerna kommer på påskmiddag!!

Ha en fin lördagskväll nu .... för det ska jag har!!!

1 kommentar:

  1. Härligt med våren på gång nu. Man blir betydligt piggare och allt går som en dans...t.o.m. städning. Du sparade väl lite godis till dig själv? Ha en fin lördagkväll du med.

    SvaraRadera