söndag 27 april 2014

Botox, påskmiddag och karusellerVilka underbara dagar!! Solen har lyst från en nästan molnfri himmel och jag har verkligen njutit av full kraft.
Vårens födelsedagar är över och nu väntar bara sommarens och höstens födelsedagar då mina älskade Elin, Nova och Nelly fyller... ja sen är det ju sonhustrurnas med ...men det blir till hösten.
Noah var polisklädd hela födelsedagen, och när jag skulle åka därifrån så sa jag " Ja hejdå min lilla 4-åring".... han kontrade med.... "Hur gammal är du farmor?...jag svarade 65.... och svaret kom rappt.... "Hejdå 65 åringen" ....!!
Påskdagen hade jag mina nära o kära här på påskmiddag, vi hade verkligen roligt!! Skrattade så tårarna rann efter kinderna.... min ena sonhustru lärde oss hur vi skulle få botoxläppar......
Ja inte så allvarligt som det verkade...vi fick först smeta in oss på över och underläppen med barnbarnens godis....efter det var det bara att "klistra" fast läpparna...  jäklar va vi skrattade....ja Robert tyckte nog inte det var så roligt, han var ju den enda mannan här , förutom Noah då förståss.

Idag har jag varit i Norberg och gått på marknaden med älsklingarna Nelly och Nova, det blev mycket karusellåka för tjejerna, men jag vågade mig inte upp.... det skulle ha varit för några år sen de.... då var jag nog värre än ungarna, jag älskade att åka karusell!!!
Nu är jag hemma igen och matlådan skall läggas inför morgondagens jobb, men denna vecka är de ju bara tre dagar också.... Trevlig valborg!!

2 kommentarer:

  1. Haha! Den botoxen lät ganska ofarlig.

    SvaraRadera
  2. Härligt firande, den botoxbehandlingen lät ju hur bra som helst och god var den säkert också. Ha en fortsatt fin 1 maj. Kram Åse

    SvaraRadera