söndag 13 april 2014

Påskmiddag, födelsedagar och Rhodos
God morgon! Nu är det söndag igen, och som du ser så har jag satt upp solen på min balkong. Denna köpte jag i Grekland för många år sedan. Jag sätter upp den när jag ser att våren är på väg, och tar ner den när hösten börjar komma. På något sätt så har det blivit en symbol för mig!
Veckan har gått fort som vanligt, Nelly har blivit frisk igen, tack och lov, hon och de andra barnbarnen går i skolan igen, Noah på dagis. Ja nu blir det inte många timmar för honom där, då Patrick är ledig. Ja ledig och ledig han har börjat jobba på en ungdomsvårdsanstalt som timvikarie, vilket han tycker är helt ok. Han är nog för rastlös för att vara hemmaman på heltid.

Nu längtar jag till att maj månad skall komma, och framför allt den 10 maj...... då åker mellansonen Henrick och jag till Rhodos en vecka. Ja så är det bestämt och jag ser verkligen fram emot det. Det var ju några år sedan jag var där. Ska bli jättekul att resa med en av sönerna, sist jag gjorde det var Robert 7 år när han o jag åkte till Kreta!!!!
Nej nu måste jag stilla mig lite, först ska det bli 20 april, och då skall Noah firas, han fyller 4 år och även äldstesonen Patrick, men han får vi fira efteråt då han åker med Elin till Danmark där hon skall spela handbollsturnering. Och före de så kommer de andra hit på påskafton för påskmiddag, det ser jag också fram emot. Ha en fin söndag!

4 kommentarer:

 1. Så härligt att planera in resor nu på våren. Jag ska åka till min dotter i Luxemburg i maj. Ska bli så kul. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Luxenburg är inte dåligt det heller...visst är det mysigt att åka med ett barn (även fast dom är vuxna) i taget!!! kram

   Radera
 2. Så mycket härligt du har framför dig och en vår resa till Rhodos låter alldeles underbart. Kram Åse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Åse!! kul att du tittar in här!! Ja det är helt underbart..jag har så mycket jag har framför mig och jag är så tacksam över allt!!!kram kram

   Radera