tisdag 18 mars 2014

Lycka och Lakritsfestivalen!

Ja om du nu tror att jag fått min dator lagad så är det inte så. Hasse en snäll och vänlig arbetskamrat tyckte jag skulle ta ett löst tangentbord och koppla in i min dator med ett usb minne för att kunna skriva....ja och vips så kan jag det.
Nu har jag väntat i över 5 veckor på att få tangenbordet till datorn, men tydligen har det kommit bort "på vägen".... ja jag får väl vänta och vänta och vänta...men det går ju bra det här med!!

Veckorna går som vanligt i rasande fart, det är jobb, resor, matlådor och ja..jag vet inte allt!!
Var idag förbi hos barnbarnen på Parkgatan, och så kul det är när jag kommer dit en kort stund och får världens kramar och pussar... ja det får jag ju av Norbergsbarnen också, underbart att känna denna äkta kärleken som barnbarnen ger!
Vi har i veckan fått ett glatt bud från yngstesonens läkare, och det har gjort att dagarna inte är så tunga och oroliga som tidigare. Sonen upptäckte för 1 år sedan,  mars 2013 en knöl på halsen. Otaliga läkarbesök och provtagningar och väntan förståss,  ingen visste något, han och vi alla har väntat på besked vad detta kunde vara och oron har gnagt inom oss.... men i veckan fick han beskedet att det var en schwannom..?? en ansamling av nerver som samlats på ett enda ställe, ofarligt tack och lov, men detta år som har gått har ju varit en frustration och oro utan dess like. Han har fått vandra mellan olika läkare för att nu till sist få komma till neurologen i Uppsala där man ska se om man skall ta bort den eller inte. Han har vissa besvär med stickningar i armen men troligtvis så gör man inget om han inte får stora besvär. Ja, phu,,,nog om detta men du kan ju förstå va vi alla är glada och så otroligt tacksamma!!!


Ja och nu till något roligare... nästa vecka åker jag ner till Orust för att vara behjälplig på Lakritsfestivalen igen ..Weeeeee. va roligt det ska bli.
När jag inte är där (eller i butiken) så skall jag sitta framför brasan och bara njuta tillsammans med mellansonen och dricka ett glas gott vin!!

Vi hörs igen när jag kommer åter från Orust ! Ha nu en fin vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar