söndag 4 maj 2014

Snart så.......


Ja då var det söndag igen då!! Idag har det inte blivit många "handtag" gjorda, som min mamma alltid sa, när hon hade tagit det lugnt. Har varit på fotbollsmatch som Elin spelade, och när jag kom hem så fick jag finfrämmande igen, det var Nelly och Nova som kom med mamma Jenny efter att ha varit i badhuset hela förmiddagen. Jag fick ta fram glass och kaka och vi hade en härlig stund tillsammans igen. Fick pussa ordentligt på dom eftersom jag inte ska se dom på ett par veckor nu, jag åker ju på lördag!!!

Ja det ska verkligen bli underbart att få komma till sol och riktig värme, och det tillsammans med mellansonen Henrick,  www.kråksstuga.se.  Han har ju kunnat ta denna veckan då han har en anställd kille i butiken, det är guld värt. Han är slut och tröttkörd efter att ha jobbat intensivt under lång tid, och jag är nog lite trött jag också. Resorna till och från jobbet 12 mil/dag tar faktiskt mer än vad jag trodde. Men så länge jag trivs med jobbet och arbetskamraterna så går det bra, sen är jag ju ledig alla fredagar!!!

Vi åker på lördag och övernattar på Raddison Blue så vi slipper åka mitt i natten då planet går 5.55. Tågbiljett är beställd och allt är klart, har faktiskt redan börjat plocka fram lite kläder jag ska ha med mig, som vanligt blir det för mycket så jag får nog lägga tillbaka lite i lådorna igen.....

Dåså vet du vad jag ska göra kommande två veckor, jobba, packa och sen dra iväg till ...solen!!!!
Ha de så gott nu så hörs vi av när jag kommer hem!!

4 kommentarer:

  1. Jag önskar dig en trevlig resa. Kram

    SvaraRadera
  2. Dra iväg till solen låter alldeles underbart, ha en skön resa. Kram åse

    SvaraRadera
  3. Tack Åse!!!! Jag ska njuta för fullt!!! kram

    SvaraRadera