tisdag 31 december 2013

Gott slut och Gott nytt år!


Så var jag hemma igen efter att ha tillbringat julafton och veckan efter hos Henrick i Kråks stuga. 
Mycket har jag pysslat med, både i stugan och i butiken, och julaftonsmorgonen började med översvämning i källaren. Vi öste och öste och öste, men vattnet slutade aldrig att stiga. Hela marken utanför var så vattenfylld att vattnet sipprade ner i källaren. Det hade regnat innan jag kom ner i måndags, det regnade hela veckan så det var ju inte konstigt att det blev översvämning. 
Till slut så fick vi låna en pump och dagen efter var det någolunda upptorkat därnere, och dax att sätta ner en fläkt. 
Ja ja. det kunde ju varit värre... Henrick åkte på en riktig brakförkylning och blev liggande mest hela tiden, förutom då han måste vara i butiken. 
Julafton blev (efter allt ösande) ändå så fin med god mat och levande ljus, och julklappar förståss. Själv fick jag presentkort på Indiska, underbara tvålar och ett urtjusigt armband...ja jag var då nöjd. 

Nu är det nyårsafton och jag ska bara ta det lugnt, får främmande till kvällen och då blir det lite god mat och en mysig lugn kväll.... 
 Själv har jag inga önskningar mer än att vi alla i min familj får vara friska och tillsammans..... det är det viktigtaste för mig!  Hoppas du får ett Gott slut och Gott nytt år!


(bilden ovan är från Kråks stuga där det var snö..... förra nyår!)

1 kommentar: