fredag 6 december 2013

Första bygget!Idag hämtade jag Elin vid skolan och åkte direkt hem till Eriksson/Åhlbergs för att bygga årets först pepparkakshus!
Till hjälp så var det Elin, Noah, Julia och hennes pojkvän Lucas som startade bygget! I år så brände jag mig inte, men däremot Elin som skulle smaka på det smälta sockret. Elin tyckte att jag skulle bränna mig, för att det skulle bli en traditon, he he, men jag klarade mig, och i år var det hennes tur!!

Noah ville mest klistra fast alla Nonstop...ja bara för att kunna äta dom, men han fixade gavlarna på huset och var nöjd med det.

När jag åkte hem kom han och sa till mig " Farmor , jag älskar dig, kör försiktigt"... åh dessa underbara barnbarn!!
Nästa fredag är det husbygge i Norberg hos goa barnbarnen Nelly och Nova, som tyvärr ligger sjuka denna helgen, hoppas verkligen att dom är friska till nästa vecka!!

Nu vräker snön ner här i Avesta och jag har tagit ner julgranen från vinden, har egentligen ingen lust med julgran, men va gör man inte för barnbarnen som ska fira julafton här om 2 veckor!? Äldstesonen med familj åker till fjällen en vecka och yngstesonen firar julafton hos svärmor....och jag åker till Orust igen för att fira julafton..

Nu sitter jag här och bara njuter av den vackra granen (som jag gillar ändå!) och dricker en mugg glögg, tänker bara njuta av kvällen  och se fram emot första julafton med den äldsta och yngstasonen och deras familjer för att fira min första julafton i år!! Trevlig helg!(obs... det är inte vårat pepparkakshus.... det är mycket finare!)

1 kommentar:

  1. Jag har aldrig lyckats få till ett pepparkakshus som har hållit mer än några minuter. Är nog en dålig byggmästare. I år har barnen lovat att ta över ansvaret för bygget och jag ska bara agera kontrollant. Kram

    SvaraRadera