söndag 1 september 2013

Härliga söndag.!Härliga söndagsmorgon!! Solen skiner och björken utanför mitt fönster susar så skönt! Igår regnade det "småspik" hela kvällen, trodde väl aldrig att solen skulle skina så idag!? Nu är det bäst att passa på att njuta innan hösten kommer på allvar.
I veckan  har det snurrat på som vanligt, men på tisdagen fick jag den stora äran att hämta lilleman Noah på dagis, tillsammans med Elin som skulle på fotbollsmatch.
Det var mycket han skulle visa på sitt "nya" dagis, Regnbågen, och vi hann bara se en del av allt som han skulle visa, då vi hade bråttom till matchen.
När vi kom till fotbollsplanen var han hungrig, han ville ha korv ....och en klubba!! Men när jag sa att det ju inte var lördag o godisdax idag fick jag till svar...." Men farmor, jag kan äta klubban i bilen, och sen berättar vi inte för mamma"!!! ha ha ha.
Det "värsta" var ju att jag inte hade några "löspengar", men efter mycket letande så fick jag ihop till korv och klubban, men när jag letade i både plånbok och i bilen efter "löspengar" säger den lilla godingen..."Men du jobbar ju, då måste du ju ha pengar"!!..ja, va ska man säga till en liten 3 årig klok och funderande kille??
Ja nu är det snart arbetsvecka igen och dagarna rullar på som vanligt, förutom då att en av mina förtjusande sonhustrur fyller år!!! Ha en fin vecka!!!

1 kommentar:

  1. Barn är underbara. När jag sa till mitt barnbarn att jag hade inga pengar föreslog han att jag kunde ju betala med kort. Hade inte varit dumt att ha ett hål i väggen hemma där man kunde plocka ut pengar.

    SvaraRadera