lördag 28 september 2013

Trevlig helg!

....ja om jag inte har sagt det förut...så går veckorna alldeles för fort!!! !Två veckor sedan jag skrev en rad här på bloggen!!!
Full fart som vanligt har det varit, jobbar, äta o sova...ja lite mer hinner jag med förståss och det viktigaste är ju ialla fall att få hinna med o träffa barn o barnbarn! Nu har jag ju haft den äran, då fem barnbarn kom med sina pappor förra fredagen för att vi skulle äta tillsammans, båda mammorna jobbade.
Elin och Nelly har så himla roligt tillsammans så vi måste oftare se till att de får träffas, och Noah och Nova går ju också så bra ihop, Julia är stor nu så hon "leker" inte längre utan sitter med oss vuxna.

Kul när bröderna träffas och jag ser fram emot min födelsedag i oktober då jag hoppas att även Henrick kommer hem en sväng, för att sedan åka med mig ner till Orust. ....du förstår att sista helgen i oktober så är det Göteborgs chokladfestival som Henrick är med och ordnar...och var ska "sleven va om inte i grytan" som min mamma sa... självklart ska jag vara med och sälja (och äta) choklad!! Ska verkligen bli roligt, samtidigt som jag får vara nere i Paradiset också...

Nej nu är det dax att laga lite mat, sen slänga mig framför TV:n..för den här helgen har jag verkligen jobbat, skurat och städat hela köket, men va skönt det är inför hösten att få "boa in" sig riktigt ordentligt!! Trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Så mysigt att alla kusinerna får träffas. Så hoppas jag det kan bli här hos mig till jul. Ta nu en slappehelg efter allt jobb.

    SvaraRadera