fredag 13 september 2013

Ja...dessa barnbarn...!!!!!!Idag så hade jag lovat Noah att vi skulle träffas en stund, då han grät hela kvällen i onsdags när jag skulle åka hem efter att ha varit där en stund. Föräldrarna jobbade o jag ville vara behjälplig en stund tills mamma kom hem. När jag skulle åka hem så började den lilla godingen att gråta.....och grät hejdlöst hela kvällen....bara för att farmor hade åkt hem!!!!??
Efter att ha hört hans hulkande i telefon och lovat att vi skulle ses på fredagen då jag var ledig, så hämtade jag honom och Elin idag för att ta en fika på stan.
Noah skulle ha den stööööööörsta kanelbulle som fanns, Elin tog en bakelse.... efter fikat så skulle han absolut in på leksaksaffären för att titta på stooooor pistol som han önskade sig i julklapp!

Nästa gång är det Nelly och Nova som ska tas ut på fika, ja du vet att jag alltid måste vara rättvis, det är faktiskt det viktigaste när man har barn och barnbarn.....ingen får någonsin känna sig mindre värd än någon annan. Jag har fått mycket "skit" av vissa personer (absolut inte barnen!) för att jag är för rättvis, men jag tycker det är så otroligt viktigt för att alla ska känna sig lika viktiga och lika värda... Vad tycker du??

1 kommentar:

  1. Jag tycker du gör alldeles rätt. Jag är också väldigt noga med att vara rättvis jag nånsin kan. För mig känns det bäst så. Det finns alldeles för mycket orättvisor i världen. Kram

    SvaraRadera