lördag 7 september 2013

Barnbarnsmys!!!!!

Igår kom Elin och Nelly hit för att sova natt hos mig. Dessa underbara tjejer som har så roligt tillsammans. Noah var här en stund med dem då föräldrarna jobbade. Ja.. som vanligt var det full fart på den lilla treåringen, mycket bus och han har ju blivit en riktig "rackarunge" ....jag fick lov att bli riktigt arg några gånger, då han ställde till med bus på alla sätt o vis.
Det första vi skulle göra vara att åka och handla det som tjejerna skulle ha till kvällens mys. När vi var på affären ringde äldstesonen och undrade var vi var....Julia satt i trappen och väntade på oss, hon ville också vara med och äta Tacos. Full fart hemåt för att utfodra fyra hungriga barnbarn.
När Noah var "hämtad" så skulle kvällens mys börja. Tjejerna satte på sig pyamas för att riktigt kunna njuta i soffan med dricka och chips. Dom spelade in på Nellys Ipod både dans/sång och gymuppvisningar!

När det var dax att sova så ville båda sova bredvid farmor, men det fick bli Nelly, då det var Elin som låg i mitten senast. Några gånger under natten var det dax att ta prov på Elin, men som tur var så låg hennes blodsocker riktigt bra, så vi sov till strax efter 8 i morse, då det var tid att göra frukost.

Idag var vi ut på stan en stund för att kolla på "blåljus" polis, ambulans och brandkår var på stan för att visa att de finns. Noah, som är en riktig "tuffing" var livrädd för polisen, och gömde sig bakom farmor..
Robert, Jenny och Nova kom en sväng för att hämta Nelly och vi hade en trevlig stund tillsammans innan de skulle på film.
Nu är det snart kväll och jag "vilar ut" i soffan framför TV:n....ja de är tufft att vara farmor...men ack så roligt!! Trevlig lördagskväll !!!!!!

1 kommentar:

  1. Visst märks det att man inte har samma kondis längre som när man själv hade barn, men konstigt nog orkar man med det mesta tillsammans med barnbarnen. Det är antagligen för att det är så kul och för att man kan vila lite sen när föräldrarna hämtat hem godingarna.

    SvaraRadera