lördag 2 mars 2013

Kråkstuga, lakritsfestival och pannkaka!!!


Nu är det lördag igen, och veckan har varit full av arbete! En vecka till och sen bär det av till Orust och www.kråksstuga.se, och mellansonen Henrick. Ser verkligen fram emot att han kommer hem på torsdag, för att ha en föreläsning om trenderna här i Avesta. Sen följer jag med honom hem, för att nästa lörd-sönd vara med på www.göteborgslakritsfestival!! Henke är nämligen medarrangör till detta, och jag har fått den stora äran att vara med och hjälpa till!!!! Ska bli så roligt! Såklart så har jag ju hela veckan på mig att bara njuta i Kråkstugan, innan det är dags att "jobba"! (bilden ovan är på Kråkstugan då det är grönt och skönt, nu är det bara slask och snö där!)

Idag skulle jag egentligen varit med i Klackbergsbacken då Nelly och Nova ska vara med och tävla i slalom, men då min förkylning inte vill ge sig helt, så känner jag att jag behöver vila denna helg för att orka veckan som kommer.
Igår var Julia och Elin här och gräddade pannkaka, så roligt det är att dom vill komma hit och vara med sin farmor, som denna gång bara behövde vispa ihop smeten!!! Mycket skratt blir det när mina tjejer är här, en tonåring, och en som börjar komma upp i tonåren...och en farmor som gillar att busa!!!! Ha en trevlig helg!


7 kommentarer:

 1. Lakritsfestival låter lockande. Jag ÄLSKAR lakrits! Hoppas du kryar på dig snabbt.

  SvaraRadera
 2. Kul att du tittade in hos mig..
  Ja visst är det underbart att vara farmor.
  Vi har 9 barn barn 8 tjejer en grabb.
  Äldsta barnbarnet Elin 28 Amanda 25 Erica 24 Mathilda 18 Vilma 15
  Rebecka 13 Rasmus 11 Alicia 8 Maya 7
  Vi har haft turen att ha små barn ikring oss i många år.
  Några av dom är skilsmässo barna men Vi hae aldrig släppt taget trots att de stannat hos mammorna Vi har haft fin kontakt med X son hustrurna i alla år
  De är vårt allt Livets efterätt som dom säger
  Ha en fin dag kram på dig
  Anita L på Ax

  SvaraRadera
 3. Läser på din sons blogg om trender av olika slag och njuter av allt vackert han visar. Skulle mer än gärna hjälpa till på en lakritsfestival (fast med risk för magknip förstås). Men du EvaMarie, äter du D-vitamin i förkylningsförebyggande syfte. Jag fick rådet i våras då jag drabbades av flera förkylningar som var så seeega. Jag följde rådet som jag fick från flera håll. Peppar, peppar nu har jag inte varit förkyld på ett år!!!!!!!. Skall göra uppehåll under sommarmånaderna då jag hoppas på solen.
  Lycka till på bästkusten! Kram från Ingabritt

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset Ingabritt!!!! Det ska jag pröva!! Det kan ju behövas eftersom vi fått så lite sol hela förra sommaren!!! Skall genast inhandlas!!! Ja det ska bli så kul att få vara med på lakritsfestivalen... men jag får säkert majknip jag med haha...
  MEN var har din fina blogg tagit vägen....ser att du inte har skrivit sedan i maj månad..du har gjort ett uppehåll förstår jag men saknar verkligen din fina blogg o dina vackra bilder...kom igen nu!!!!!!! kram

  SvaraRadera
 5. Ville bara kika in och säga hej och önska trevlig helg! Hoppas du känner dig pigg och har det bra.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 6. Din kråkstuga ser ut ung. som vårt torp.. Vi vänta några veckor till innan vi börjar åka dit. Som du säger är det så slaskigt nu..

  Kram Maidi

  SvaraRadera