söndag 10 mars 2013

I morrn bär det iväg.....I torsdags kom Henke hem för att hålla föreläsningen som var igår. På kvällen kom hans pappa med sin fru hit och vi hade en helt ljuvlig kväll!! Lite vin, lite lakrits och massor med roligt prat, både om det som varit och det som är! Tänk va bra det är att kunna umgås med sin f.d. och hans fru, och så viktigt för barnen, även om dom nu är vuxna! Fredagskvällen kom de tre bröderna, som är mina söner, och även den andra brodern som är hans pappas son...hänger du med..!??? Alla hade sina familjer med och vi räknade till 15 pers i min lilla lägenhet på 57 kvm.! Jag hade bakat paj, som sedan visade sig vara helt ogräddad i botten, jag hade bakat av glutenfritt mjöl då min ena sonhustru är glutenintolerant!! Men det visade sig att 4 pajer gick åt ändå.....
Igår hade jag lilla Noah och Elin här då Patrick skulle vara med när Julia spelade fotboll, vi gick alla ner till Colorama där Henke hade en 20 minuters föreläsning, och efter det var det bara hem o laga mat för ett helt "kompani"! Men jag gillar verkligen när det är full fart och jag älskar att laga mat när det är många som ska äta!!!
Kvällen tillbringade vi på en 90 minuters föreläsning som Henke hade, och jag måste säga att han är en uppskattad och duktig föreläsare. Stolt mamma förståss!!! Efter det så blev det en stillsam kväll för att se på Mello festivalen.
Imorrn är det resa till Orust som gäller. Jag har tagit 1 veckas semester och skall få vara på mitt älskade Orust, och nästa helg blir det till att sälja lakrits på Lakritsfestivalen som sonen är med o arrangerar...kommer hem på måndagen igen..tills dess önskar jag dig en fin vecka!

4 kommentarer:

 1. Full rulle för dig i helgen. Låter härligt! Ha en skön semestervecka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Gunnel!!!!! Ha en fin vecka själv!!!

   Radera
 2. Så underbart det låter med alla familjerna samlade. Min mamma hade en rätt liten lägenhet, många syskon, barn och vänner och var oerhört gästfri. Hon bjöd gärna så många hon kunde och avslutade alltid inbjudan med "Tag med dig skohorn"!
  En skön vecka med västliga fläktar!
  Kram från Ingabritt

  SvaraRadera
 3. Ja Ingbritt!! Det är så otroligt härligt när jag får hem alla mina barn, det är ju inte så ofta som det går att samla all!!! Men när vi väl träffas så njuter jag och skulle vilja hålla fast vid ögonblicket!!!!! Det där med skohorn var inte så dumt ha ha!!!! !Ha en fin vecka du med...det ska jag ha!!! kram

  SvaraRadera