lördag 23 februari 2013

Grattis älskade Julia !!!


Tänk att det gått ett helt år sedan du,  mitt älskade största barnbarn fyllde tonåring! Idag fyller du 14 år och har vuxit upp till en vacker långbent tös, som t.om har växt om din farmor..ja ja. det är ju inte så konstigt förståss...jag är ju bara 157 i strumplästen!! Du påminner mig också ofta om det!! Du vackra tös som är lika vacker inombords som utvändigt, och är en helt underbar storasyster till dina småsyskon.

För 14 år sedan, när du skulle födas, var jag så orolig att jag tror jag gjorde spår i mattan, då jag gick fram o tillbaka, ända tills din pappa ringde och berättade att du var född! Dagen efter åkte jag och din mormor in och fick hålla dig i famnen,  och jag fick  berätta hur mycket jag älskade dig!!!!
Nu hoppas jag du får en jättefin födelsedag, och på måndag kommer vi och firar dig "ordentligt"...ja jag kunde ju inte låta bli att lämna ett litet paket idag, på din "riktiga" födelsedag!!!!! Älskar dig stjärnstopp!!!!!!!!!

3 kommentarer:

 1. Åren bara försvinner när man fått barnbarn. Mitt äldsta blir 10 i år, och det känns som häromdagen jag var inne och tittade på honom på KK. Vilken lycka att ha barnbarn! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja det är inte för inte att de kallas för "livets efterrätt"!!!!!!!

   Radera
 2. Visst är det härligt med de goa barnbarnen. De växer lite för fort bara..

  SvaraRadera