torsdag 5 juli 2012

Snart semester!!!Igår var det att åka i ilande fart till Norberg, då Nelly fyllde år!! Fullt med släkt, som vanligt, och fullt med godsaker, också som vanligt!! Mina sonhustrur är helt otroliga på att baka och stå i!! Nelly njöt för fulla muggar, hade fått en vacker glittrande jacka som mormor Karin hade sytt, såg precis ut som sin idol Amy Daymonds!!! Det är ju Nellys största idol, och gissa va stolt hon var att få se ut precis som henne också!!Det här var sista "barnbarnskalaset" för i år...nu är det bara att hitta på nåt till mina två sonhustrur och måg...de fyller i juli, september och oktober!!Jobbar en vecka till nu och sen bär det av till Götet igen för att städa ur och packa det sista i Henkes o Tores lägenhet inför flytten till vackra Orust! Sen...ska jag ha semester!!! Tänker åka en vända till en väninna i Västerås, och en annan i Leksand....sen blir det en tur med alla barnbarnen....troligtvis till Leksands sommarland..... Ett 60-års kalas till en av mina bästa vänners man....... Lite målning av lister i hallen............Sen....ska jag bara vila!!!!!!!! Det är drygt att vara farmor till 5 underbara barnbarn., och att ha många riktigt goda vänner..........men ack så ljuvligt!!!!!!

3 kommentarer:

 1. Skönt att få semester kan jag tänka. En annan har ju "semester" för jämnan. "Min" Maya har också Amy Diamond som sin stora idol. Vi hade ju tur då hon var här hos oss för då hade Amy en konser i Kristinehamn.Å naturligtvis var vi där. Hon fick sista CD och autografen på armen. Pluttan!!!
  Nej Spårvagnbilden är inte från Götet utan från Malmköping.Nacka familjen har sin husvagn där och fotot tog jag då vi var på besök förra sommaren
  Ha en bra och skön helg.

  SvaraRadera
 2. Jobba inte ihjäl dig Eva när du åker till Henke.... du är ju en helt otrolig mamma och farmor som ställer upp på barn och barnbarn. Jag hoppas det blir uppskattat av de dina ???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack du kära anonym!!! Men för mig är det självklart att ställa upp och finnas till för de mina!! Jag gör det med glädje !! Och jag vet att det blir uppskattat!!!!

   Radera