söndag 26 februari 2012

Full fart!!!!!!!!
Nu är Julia firad...denna underbara tonåring som är mitt äldsta barnbarn. Nästan hela släkten var där, ja det fattades ju Henrick o Tore, Ella med familj och Jenny, två tredjedelar var sjuka och Henrick är i Thailand på jobb. Men det är alltid lika roligt att träffas. Fredagen var fulltecknad, först tandläkaren, sen hämta Julia och Elin efter skolan för att äta mellis.

Kvällen tillbringade jag med Bettan o Roger, barnbarnens mormor o morfar! Så kul vi har när vi träffas på tu man hand. Bettan o jag buggar ju så vi träffas varje måndag, men det blir lite annat att träffas en kväll och äta lite gott!!

Idag har jag varit ute på en promenad i det underbara vädret, tänk om våren är här redan!!?? Jag har ju varit krasslig så länge, tror nästan jag fick en släng av influensan.?

Nu håller jag på för fullt för att samla ihop ett gäng med f.d. arbetskamrater som jobbade ihop på Säters sjukhus för många år sedan. Så otroligt roligt det ska bli att träffas igen, ja jag är inte ensam om att leta efter folk, Hillevi och Jögge är med också! "På den tiden" när vi jobbade ihop på 80-talet hade vi en så fin sammanhållning på avdelningen, all personal var "lika tokiga" och nu ska vi äntligen få träffas igen!!! Åh va jag längtar !!! Annars är det förberedelser för veckan som kommer, som står på programmet!!!!! Ha nu en fin vecka, och vi håller tummarna för att våren är på väg!!!!

4 kommentarer:

 1. Vilken fin människa du är. Tänker på alla, din familj och dina vänner. En stor kram från en bloggläsare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack tack du anonyma människa!!! Jag är varken bättre eller sämre än någon annan, så ser jag mig själv i alla fall!!! Men visst värmer det i hjärtat av en så fin kommentar!!! Tack!!!!!!

   Radera
 2. Hoppas du känner dig frisk nu och att våren kommit till er nu i dagarna om den inte gjort det tidigare! Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Det är inte lätt att "valla ihop" hela familjen vid alla högtidsdagar. Man får glädjas åt de som finns på plats och de andra finns ju i hjärtat.
  Så du har jobbat på det anrika Säters sjukhus. Nästan anade att du var inom "psyksvängen". Att träffa gamla arbetskompisar är fantastiskt kul, man har ju delat så mycket på gott och ont och man känner varandra både utan och innan. Hoppas du får till en riktigt trevlig reunion.
  Kram och glad vår!

  SvaraRadera