söndag 19 februari 2012

Födelsedags kalas snart.......



Har nästan nyss kommit hem från Kopparhallen, där Julia och Elin spelade handboll. Förlorade med 1 mål ,men jäklar va duktiga tjejerna var. Så har de ju också en härlig tränare och lagledare, Petra!! När jag kom dit kom Noah och mötte mig, självklart ville han ha en chokladboll så det var det första vi gjorde, gick till cafeterian. Den lilla busungen, han är en charmknutte utan dess like. Börjar prata så mycket och sätter ihop hela meningar, men det är ju inte så lätta att förstå, så mamma Alexandra måste tolka emellanåt.



Henrick har precis klivit på planet till Thailand, han ska dit och styla för Fritidsresor, med början på Krabi och sedan fortsätta vidare, kommer hem igen om ca 1 vecka.



Julia fyller år på torsdag, lilla tjejen blir tonåring nu!!! Farmors lilla stora flicka!! Hon är så mallig över att hon växt om sin farmor, men det är ju inte så svårt, jag mäter ju endast 157 cm i strumplästen...Ja som du ser så händer det saker runt omkring mig, är det inte "ungar" som flyger och far så är det barnbarn som fyller år. Är så lycklig över att ha de mina omkring mig....ibland blir jag förståss riktigt trött.....men va gör det om 100 år!!! Ha en trevlig vecka nu!!!!!

2 kommentarer:

  1. Har varit ute och shoppat åt Jullan nu, inte lätt :)

    SvaraRadera
  2. Men lilla farmor vilken kortrock du är. Jag har resliga 160 cm över havet. När mitt första barnbarn gick om mig sa jag "Eftersom jag har varit snäll mot dig när du var liten får du vara snäll mot mig nu när jag är liten". Det lovade han. Vilken duktig son du har. Du måste vara stolt över honom.

    SvaraRadera