söndag 29 januari 2012

Härliga ungar!!!Nu är jag hemma igen, efter att ha tillbringat lördagkväll och en bit av söndagen som barnvakt åt lilla Noah. Restan av familjen var på 40-årskalas igår kväll, och lilleman var för liten att följa med. Han höll farmor igång till klockan var nästan 22!!! Han har ju en liten spis med diskbänk som han fått av föräldrarna, där höll han på hela kvällen. Lagade pizza, kokade mos, kokade saft, stekte ägg åt farmor. Jag var tvungen att sitta bredvid spisen hela tiden, på en liten pall!!!! Ja det blir nog en kock av den lilla killen.

Elin ville absolut att jag skulle sova över och inatt var jag upp och kollade hennes blodsocker så föräldrarna skulle få sova lite. När vi vaknade i morse så kröp hon ner i sängen bredvid mig, underbara unge!! Tänk va härlig det är med dessa underbara ungar!!!! Helt slut är jag idag, men vad gör det.......när man får vara med i de bästa av alla världar!!!!!!!!

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig inställning du har!

    SvaraRadera
  2. Då är du proppmätt vid det här laget då? Det är kul med de små som gillar matlagningslekar. Vår lille Oscar, nu 13 år, var en riktig kock. Nästan allt blev till mat och han vispade pannkakssmet i luften och han serverade stenar och sand och gräs som de godaste rätter. Hans lillasyster har aldrig varit kock, hon har varit pysslare sedan hon lärde sig gå.
    Ha en fin vecka
    Kram!

    SvaraRadera