söndag 15 januari 2012

Härliga barnbarn!Vilken härlig lördag o söndag jag haft!!! Igår fick jag helt ovetande storfrämmande av Nelly och Nova med mamma Jenny! De hade varit i stan för att handla och tänkte överraska farmor med ett besök. En hel eftermiddag fick jag tillbringa med dessa små underbara vareleser.Idag har jag varit hos Julia, Elin o lilla Noah för att vara barnvakt då mamma jobbade och pappa var på kurs. Hela dagen har jag varit där och bara njutit av tillvaron. Lilla Noah är ju en riktig vildbasare, har hela tiden massor på gång, tänk om jag ändå hade all den energi som han har! Elin o Julia tittade på film men Noah skulle hela tiden hålla igång sin farmor....


Nyss hemkommen har jag ramlat ner i soffan för att bara vara....det tar på krafterna att vara heltidsfarmor....men oj va härligt det är !!! Önskar dig en fin vecka!!!!!

1 kommentar:

  1. Jo du barnbarnen håller oss igång. När mina barnbarn var lite mindre kallade jag dom mina personliga tränare. Nu är minsta 7 år så det blir liiiite stillsammare. Ha en riktigt skön vecka och vila ut till nästa mysmöte!

    SvaraRadera