onsdag 22 december 2010

Klart!!!!!!

Nu har barnbarnen och jag gjort färdigt våra pepparkakshus! I måndags var jag hos Julia och Elin och där höll det på att gå alldeles åt skogen!!!! Taket rasade samman och väggarna kraschade.....Alexandra fick åka och köpa ett nytt hus åt oss...tänkte nästan be äldste sonen om hjälp...han är ju en van byggare!

Till slut så fixade vi till det och huset blev klart! Lilla goa Noah satt bredvid och tittade på, men nästa år vill han nog vara med och greja han med.

Jag sov hos yngste sonen inatt för att kunna vara "barnvakt" och husbyggare idag.
Väcktes av en liten underbar Nova som kom smygande ner till farmor och kröp ner under täcket. Hon frågade" Farmor....blev du rädd nu???" Hon menade den stora ormen som hon lagt på täcket då mamma bäddade i går kväll.....tänkte skrämma farmor ordentligt med en jätteorm.

Vi satte igång och "byggde" pepparkakshuset och som vanligt så brände jag mig på tummen...Nova ville förra året att jag skulle låna pappas handskar för att inte bränna mig.......

Efter att har läst en bok, spelat ett spel...där Nova fuskade....så bar det av hem till mig igen.

Tänker nu bara inhandla en chokladask för att önska god jul till mina äldsta barns farmor....sen är det bara att invänta julafton!!! God jul på er allesammans!!!!!!

1 kommentar:

  1. God Jul Farmor, tack för att du finns. PUSS

    SvaraRadera