lördag 7 augusti 2010

I badhuset med Nova!

Gårdagen vaknade jag av en liten Nova som berättade att farmor hade dragit av henne täcket under natten...? Det blev dags för lite frukost och sedan bar det iväg till badhuset.
Oj vad farmor fick springa fram o tillbaka, trots att hon ändå var lite försiktig, till skillnad mot lilla Jelina 2½ år som var där med sin farmor Maria. Hon sprang och hoppade utan rädsla, även i det djupaste vattnet. Maria var helt slut när vi gick därifrån...men det var även jag!

Pappa Robert kom och hämtade Nova, men innan de åkte hem fick jag åter igen lägga sonen på bordet för att ge honom massage och öronakupunktur för hans ryggproblem. Jag hoppas att det hjälpte!

Fick senare på kvällen reda på att älskade Nelly hade 41 graders feber. Hon har fått halsfluss igen, för fjärde gången på ett halvår. Tack och lov så är hon piggare idag. Håller på provar kläder som hon fick efter kusinen Elin. Har väl aldrig sett gladare tjej, hon blir överlycklig när hon får ärva kläder efter kusinen.

Nu har jag bara en dag kvar på min semester...känner mig inte speciellt "hågad" av att börja jobba igen, men plikten kallar!
Ska nu njuta denna lördagskväll innan det är dags att planera inför nästa arbetsvecka. Ha en trevlig helg allesammans!!!!

1 kommentar:

  1. Hihi, jag käste din kommentar hos henrick idag. Om betonväggen... där ser man vem som är trendhetast i familjen:-)

    Ha det fint! H.

    SvaraRadera