måndag 16 augusti 2010

Främmande och en "timme tid"!

Vilken överraskning!!!! Idag när jag kom från jobbet så satt Alex, Elin o lilla Noah i trappen o väntade på mig!!! Så himla glad jag blev!
Julia är ju så stor nu så hon är ute med kompisarna, pappa Patrick tvättade bilen...
och jag fick storfrämmande! Så roligt att få rå om dem en "helt vanlig" kväll. Tröttheten blir som bortblåst!!!

Nelly har börjat förskolan idag, tror nog att hon kommer att gilla det, när jag pratade med mamma Jenny nyss så sov de båda små töserna gott.

Själv har jag klarat av en hel arbetsvecka och en dag till, med början idag. Önskar jag vore ledig mera, men tänker till hösten gå ner i tid till att jobba 80%. Tycker verkligen att jag vill ta vara på mitt liv, dels för min egen del, att ha lite mera egentid, och samtidigt att kunna få vara mera med i barnbarnens vardag med skola o fritids.
Tycker heller inte jag hinner med vännerna som jag ska....det är faktiskt så viktigt att även underhålla kontakten med dem.
Var i lördags bortbjuden på två håll, men kände att jag inte orkade....då är det dags att tänka om!

Såg i sonens blogg, HENRICKS TANKEGÅNGAR, att det finns en lyxig presentask i sammet, innehållande ett ljus, som är formad till en diamant..och en tändsticka! Där kan man ge bort en timme tid, till sig själv eller till någon annan!!! Heter " TIME PRESENT" Gå in på HDK´s hemsida och kika!!! Det vore väl ändå lyx, nu när tiden bara rusar iväg!!!!

1 kommentar:

  1. Tack för din kommentar på min blogg. Kul att du har en "riktig" betongvägg, du är uppenbarligen mycket hipp, vi andra kämpar hårt för att hänga med :)

    SvaraRadera