söndag 22 augusti 2010

Händelserik söndag!!

Idag har jag hunnit med att få träffa alla fem barnbarnen. Först en vända till Norberg för att träffa Nelly och Nova en stund. Nelly tycker inte alls det är roligt att gå i förskolan...... men det blir säkert bättre när hon har varit där någon vecka. Nova var förkyld och hostig, men det är väl de vanliga "börjaiskolanbacillerna".

Efter detta besök så var det Avestavallen som gällde. Julia spelade match idag och jag är så stolt så stolt när jag ser denna vackra flicka som efter bara några minuter gör första målet. Hurra Julia!!!!

Igår var det Elin som spelade match. Den lilla tjejen hoppade runt som en liten studsboll på plan, full av energi sprang hon efter bollen, och däremellan studsade hon upp och ner på plan! Goa ungen min!!!
Mormor o morfar var också där idag så vi turades om att hålla lilla Noah som absolut inte skulle sova i vagnen. Men då Alex till sist tog honom i famnen så somnade han nästan på en gång. Tänk så väl de små känner tryggheten..

Nu är det bara att förbereda för nästa arbetsvecka men denna helgen har gått alldeles för fort. Kommande vecka blir det utbildning i två dagar så "arbetsveckan" känns inte alltför lång!!!!! Ha det gott!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar