lördag 15 maj 2010

Solsken!!!

Vaknade i morse av att regnet strilade nerför fönsterrutorna!! Regnet avtog och jag satte fart och stylade balkongen med helt nymålad soffa och vackra MIKMAK kuddar! Runt 11-snåret så kom solen fram och sen har den lyste under hela dagen! Äntligen sol och värme!!!!!!

Har suttit och läste en bra deckare, druckit kaffe, ätit lunch och bara njutit av denna härliga dag..allt ute på balkongen.

Fick nyss ett samtal från en mycket pratsam och glad Nelly som är med förädrar och lillasyster i Göteborg och har varit på Liseberg idag. Hon berättade att det var tråkigt för alla karuseller som hon ville åka var stängda...men hon hade åkt tre andra istället! Berättade att Henke o Tore varit och hälsat på där de bor på hotellet. "Henke fick ont i rygger och var tvungen att åka hem för att vila...men blir han bättre så kommer dom hit igen"...hon tyckte att det var roligt att träffa farbröderna.

Tänk vad ett telefonsamtal från barnbarnet kan liva upp en gammal farmor!!

2 kommentarer:

  1. Hej,

    Tack för Din kommentar på min blogg, som gjorde mig glad. Det är härligt att läsa vad Du skriver om på Din blog. Du är verkligen en reflekterande person med ett enkelt och naturligt sätt att förhålla Dig till livet, och ännu bättre är att Du kan uttrycka Dig så okomplicerat, och därmed sprida energi till Dina läsare. Mina komplimanger!!

    Agneta

    SvaraRadera
  2. Men så glad jag blir!!! Tack för din kommentar!!! Ja det jag skriver om är som sagt min vardag! Den innehåller mina tre söner och deras underbara familjer!!! Jag har ett fantastiskt innehållsrikt liv med dem och alla mina vänner!! Svårare än så är det inte!!!

    SvaraRadera