fredag 28 maj 2010

Fredagskväll!

Fredagkväll...... jag har varit på utbildning i dagarna två!! Jag arbetar mest med flickor (knappt några pojkar) som har ätstörningar. Detta ämne har jag nu diskuterat och lyssnat på till hjärnan blödde. Nu när fredagskvällen kommer så är jag helt uttömd!!! Blev inte bättre då jag visste att Elin skulle springa Karnevalsloppet kl. 17.30 och jag var inte hemma förrens hon gått i mål.
Men en lycklig flicka fick jag träffa när hon kom med sin medalj som glänste på bröstet på henne.

Träffade Alexandra med barnen på torget och lilla Noah var hungrig..han skulle ha mat och så även Julia och Elin. Det var bara att rusa in på affären och handla lite för att kunna "föda" dem allesammans. Noah skulle förståss ammas och när jag väl var hemma med mina matkassar så satt Alex i min trapp och ammade!!!!

Det blev förståss lite glass och annat gott som vi festade på, och jag fick för första gången byta blöja på lilla Noah!!! Tänk va löjlig man är egentligen.....ser fram emot ett blöjbyte....men det var ju första gången......


Denna helgen ska jag köpa blommor till balkongen, njuta av mina lediga dagar och kanske.....gå ut med en kollega och dricka ett glas riktigt gott vin i morgon kväll....Trevlig helg på er allesammans!!!!!!

2 kommentarer:

  1. Ha nu en skön helg efter att vi varit duktiga skolflickor! Ses nästa vecka!! KRAM

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera