torsdag 14 oktober 2021

Fullt upp denna vecka......


hej å hå... nu har hösten kommit på riktigt!! Löven rasar ner och det är riktigt kallt ute. I måndags var dom här och fixade alla element i husen, så vi ska få varmt i vinter!  

Den här veckan har det gått för runt faktiskt... tisdag var jag på massage igen, försöker att ge kroppen lite kärlek haha, och onsdags var det klippning hos min vän Unni, idag har jag varit till Borlänge och hämtat mina nya glasögon och sen en tripp till min kära syster och svåger!! Vi har alltid så roligt när vi träffas, så mycket skratt och så många glada minnen.... Ja du ser jag har haft fullt upp i veckan.

I morgon är jag bjuden till en vän på mat men innan dess ska jag inhandla present till söta sonhustru Jenny som fyller år nästa söndag och då är jag inte hemma då jag åker till Orust på måndag igen!

Ja det ska bli skönt att komma dit igen, få se hur länge jag stannar den här gången.... ser ju ut att det ska bli regn hela veckan... men det är lite jag ska fixa innan killarna kommer hem i december. 

Ja då vet du lite vad jag har haft för mig och vad som kommer att hända kommande vecka... 

Bilden ovan är från vårt vackra gamla vattentorn här i Avesta, så vacker det är även på hösten när löven faller.... Var rädd om dig nu så hörs vi.....

 

1 kommentar:

  1. Dobry wieczór czy Pani szuka kontaktu z Panem Szymon Syrek? Tak wywnioskowałem po wpisach na Facebook? Jeżeli tak to proszę o kontakt ze mną. Pozdrawiam Tomasz Świestowski.

    SvaraRadera