söndag 9 oktober 2016

Hösten har kommit!!!!


Sådär ja... nu har hösten kommit!!! Ja du ser ju hur björken ser ut utanför min balkong... och idag har jag även städat balkongen... och det är tecknet!!!!

Har fortfarande pelargoner som blommar så några av dem får vara kvar i sina krukor, men nu blir det till att fylla de andra med vackra höstblommor!! Tycker faktiskt att det är härligt med hösten också, det blir liksom lite tid för avkoppling och stillhet.

Ja jag behöver nog lite stillhet också.... förra helgen var jag till Åland med några vänner och det blev en härlig kryssning, men ingen avkoppling precis... vi kom inte i säng förrens framemot morgonen...men det var det värt!!!
Sen har jag ju jobbat i veckan, på båda arbetsplatserna! Ja jag har ju svårt att vara still... som du vet!! Har för mycket energi i kroppen!!! Men så länge jag tycker det är roligt så fortsätter jag!!

I veckan blir det möte med NBK, Norbergs brottarklubb!!! Jag är sammankallande för föräldragruppen och vi ska planerar inför Västmannaträffen på hemmaplan i Norberg!!! Lite som ska handlas och fixas,,,, tur vi är några stycken som hjälps åt!!
Nu så ska jag ta en härlig promenad.....ja nåt måste jag ju göra!! !Ha en trevlig vecka!!!! Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar