onsdag 28 september 2016

En härlig vecka på Kreta!!!!! Tack www.Baronessan för din påminnelse ang. bloggskrivandet!!!! NU fick jag äntligen fingrarna ur... och göra ett inlägg!! Tiden liksom bara rusar iväg och jag ser att det var i början av månaden som jag skrev senast!!
Ja jag jobbar för fullt, ibland mera än när jag var "Ickepensionär"... men huvudsaken jag tycker det är roligt, så blir det ju ett litet extra tillskott i kassan med!

Ja mesta tiden har jag faktiskt jobbat men i mitten av månaden åkte jag och en vän till Kreta för en veckas solsemester!! Jäklar va härligt vi har haft det!!!
Började morgonen med frukost på en solig balkong, sen var det stranden som gällde ända till lunchen, efter det var det ryggläge i solstolen igen... för att sen gå till rummet och fixa till innan middagen ! Vi prövade ett flertal restauranger men sista kvällen hittade vi ett underbart ställe med Grekisk dans och underhållning... ja så fick jag då dansa till Zorba igen.. härligt!!!!!!

Jag kom hem igen förra veckan och sen som vanligt jobba, lägga matlåda och sticka iväg till jobbet!! Jag har det förskräckligt bra tycker jag och passar på att njuta av livet för fulla muggar!!!
Jag säger som jag alltid har sagt... finns det så många som har det så bra som jag och jag lovar att jag njuter för fullt av livet!!!!! Ha en fin vecka nu!!!!!!

2 kommentarer:

  1. Så härligt att få åka till Kreta! Ett absolut favoritställe för mig. Har varit där tre gånger och åker gärna tillbaka.
    Nu du, nu tar vi oss i kragen :D Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja du Baronessan... jag älskar Kreta och hela Grekland... vet inte hur många gånger jag varit där de senaste 10 åren... och det är alltid dit jag återvänder!!!!!
    JA nu är det dags att vi tar oss i kragen!!! Kram o ha en trevlig helg!!!!!

    SvaraRadera