lördag 19 mars 2016

Lördag och brottningLördagskväll igen.... och idag har det varit brottning för hela slanten. Tidigt i morse så bar det iväg till Kolbäck för brottning och prisutdelning. 
Som vanligt så är det otroligt roligt att få vara med och se på när barnbarnen brottas, och idag gick det så bra för både Elin och Nelly som kom på varsin andraplats.  Måste säga att jag är omåttligt stolt över att få vara med på detta, och hela Brottarklubben känns som en hel stor familj. Alla är så trevliga och peppar varandra, både barn och vuxna. Sen har jag ju två av sönerna som är med och är ledare också så det blir som en riktig familjeträff!!
Idag tog Norbergs Brottarklubb hem priset som bästa klubb ... till råga på allt!!
Noah är ju med varje gång och jag må då säga att snällare kille att ha med sig finns inte, han kallas ju även för klubbens maskot!! !Rolig är han också.... Idag så frågade en av papporna honom var han varit, han hade inte synts till på ett tag.... Svaret kom rappt "Jag har ju varit i tjejernas omklädningsrum!!!"" ha haha ja han kan den lille spjuvern.

Nu är det lördagskväll och då dagen varit lång och surrig så blev det soffan för mig, jag var bortbjuden till en vän ikväll men tröttheten tog överhand... så jag landade i soffan!!!!
I morgon är det sovmorgon för att ladda inför veckans arbetspass...Ha en fin helg,. det ska jag ha!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar