tisdag 8 mars 2016

CAPE DIEM!!!!

Idag har jag varit ledig, låg i sängen länge då jag inte kunde släppa min bok som var så spännande!!! Den danska författaren Jussi Adler Olsen är en baddare på att skriva så spännande så det går inte att komma ur sängen!!!
I fredags jobbade jag på HVB hemmet och då var det Klackbergsbacken som gällde, killarna åkte i backen och efter det så grillade vi korv.... vilket jobb jag har!!!??
När dagen var slut så hämtade jag Nova som skulle sova här över natten. Först så var det handla som gällde, och där köpte vi en ansiktsmask... vi skulle ha spa kväll!!!

Mat hade hon beställt , det blev kycklingspett och till  det ....... stuvade makaroner!!! ha ha ...
Så drog vi igång spa kvällen......
Det blev både fotbad och ansiktsmask och till det godis och jordnötsbågar! Kvällen blev sen men sen så sussade det lilla hjärtat gott i min säng och på morgonen fick hon frukost på säng...ja det är ju obligatoriskt!!!!

Pappa Robert hämtade sen och då skulle det bli film med storasyster Nelly och kusinen Elin... Ja när kvällen kom så jag jag trött... och det blev sängen och boken.....
Nu jobbar jag några dagar igen så det är dax att lägga matlåda och plocka i ordning inför morgondagen.... i helgen ska jag bara ta det lugnt tillsammans med en vän....
Ha en trevlig och skön vecka...det ska jag ha!!!!!

2 kommentarer:

  1. Visst är det mysigt när barnbarnen sover över. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja Gunnel... då blir det bara mys!!! Kram

      Radera