söndag 8 november 2015

Barnbarn och dygna.....???Oj oj vilken härlig helg!! Igår kom barnbarnen Nelly och Elin hit för att vi skulle ha de lite mysigt! O jäklar va roligt vi haft. Dessa två kusiner som har så roligt tillsammans, och som får mig att skratta så jag får ont i magen.
Nelly är ju en riktig clown... hon pratade skånska så jag trodde hon var född nere i Skåne, och Elin som är på sitt vis, tycker om att skoja och driva med sin kusin.
Dom har gjort varsin tatuering på varandra, en ananas....!!?? på magen..... och igår var de jag som skulle tatueras...jag fick en ängel på båda handlederna!!! Ja dom vet ju att jag älskar änglar!
Till råge på allt så hade dom bestämt att dom skulle dygna... ja jag hade aldrig hört det ordet förrrens igår...men nu vet jag vad det betyder.... Man ska vara vaken hela dygnet för att sedan få poäng... ha ha ha...ja det är ju nåt nytt som nån har hittat på-
Ja jag försökte ju sova, så gott det gick, men när jag under natten tog prov på Elin så var dom vakna och tisslade o tasslade, skrattade o viskade...
Men när jag vaknade i morse runt 8-snåret..... då sov dom som små barn bredvid mig i sängen.
Då var det dax för frukost på sängen, ja det måste dom ju få när dom är hos farmor.

Efter pannkakslunch så var det dax att överlämna de små älsklingarna till föräldrarna men först så var vi till graven och tände ett ljus till min pappa på Fars Dag.!!!

Nu börjar det bli kväll och ute är det kolsvart, tur jag har ljus som lyser, väntar på fikafrämmande...men till dess så är det ryggläge i soffan som gäller!! !Ha nu en fin vecka det ska jag ha!!!!

1 kommentar:

  1. Härligt med barnbarn. Rasmus har sovit över här i helgen och då försvinner tiden i raketfart. Ha det gott.

    SvaraRadera