söndag 12 juli 2015

Sista dagen på semestern....Vilken otroligt härlig vecka jag har haft!!!  Latat mig och gjort sånt som man inte riktigt hinner med när man jobbar.
Onsdag och torsdag var jag till Norberg och jobbade på HVB hemmet där jag kommer att fortsätta efter oktober!! Såååå härliga människor att jobba med, så underbar miljö.....ja där kommer jag verkligen att trivas. Så roligt att göra annat än att sitta i telefonen, eller sitta i fotöljen på rummet och prata med människor!!!! Här är det fart o fläkt, utflykter, bad, fika och mycket annat som man gör med killarna. Ja ... där kommer jag att må bra!!!
I går var jag hos min f.d. kollega Eva, satt vid älvkanten och drack rose vin och champagne.... det låter väl inte helt fel ....eller hur??

Sista dagen i dag på min semester, men jag tycker nog att det också kan vara kul att börja jobba igen. Tråkigt bara att Eva har slutat på mottagningen, men som tur är så umgås vi ändå.
Nästa vecka blir det träff med bästisarna i Norberg, och lördagen skall jag tillbringa med några vänner på Torp där Barbados spelar....ja va kul jag har i livet!!! Ha de nu så gott så hörs vi snart igen!!!

2 kommentarer:

  1. Låter som du har det helt underbart.

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja Gunnel..... jag är så glad över allt positivt jag har runt omkring mig, det är bara att fortsätta njuta av livet!!!! Ha de så gott du med!!

      Radera