onsdag 3 september 2014

Grattis Alexandra 40 år!!
Grattis grattis en av mina två bästa sonhustrur!!! Idag är det bara din dag!! Du fyller ju hela 40 år idag och har faktiskt kommit in i "medelåldern"!! Nej jag skojar ju bara, du är en fräsch ung tjej som är en jäkel på att springa alla möjliga lopp, senast förra helgen var det Fjällmaraton och nästa helg blir det Tjejmilen....ja jag tycker verkligen att du är helt otrolig!!
Det är inte bara därför jag tycker du är otrolig, du är en fantastiskt fin sonhustru som jag nu känt under många år, och du är mamma till mina underbara barnbarn Julia, Elin och Noah.
Du är en omtänksam och fin mamma  och en fin sambo till min son Patrick.  Du har alltid varit snäll och vänlig mot mig, har aldrig gjort någon skillnad på mig som farmor, eller din egen mamma som är mormor till barnbarnen! Man hör ju så mycket talas om att farmor kommer i "skymundan" ...men så har jag aldrig känt det!!
Nu är de ju så att du idag fyller år och jag kommer säkert att få smörj för bilden jag satt in i Avestatidningen, men ....jag vet att du skulle gjort samma sak till mig!!!
Nästa helg ska du springa Tjejmilen så helgen därpå ska vi fira dig med dunder och brak...ser verkligen fram emot det!!
Ha nu en underbar födelsedag min kära Alexandra!!!! Du vet att du är viktig för oss alla!!! kram

2 kommentarer:

 1. Hittade hit via Baronessan faktist :D
  Har läst och tittat lite i din blogg och gillar den :D
  Återkommer gärna.
  Go fredag från nabolandet :D

  SvaraRadera
 2. Hej!! Så roligt att höra!!! Du är så välkommen att kika in här närhelst du har lust!!!! Trevlig helg/EvaMarie

  SvaraRadera