söndag 24 augusti 2014

Barnbarn och garderobsrensning!

Så var det söndag igen då. I dag har solen lyst över Avesta en stund, ett litet avbrott från allt regnande. Tog en promenad i morse och sen har hela dagen bestått av garderobsrensning. Ja jäklar va mycket kläder man har som aldrig används. Det blir till att skicka iväg till Röda Korset.

Fredag o lördag har jag varit på Ö- Parkgatan och "sett efter" Noah då båda föräldrarna jobbade. Det är så roligt att vara behjälplig till barnen när dom behöver det. Noah har som vanligt snattrat för fullt, det är nästan så jag får skavsår i öronen. Han har ju kommit i värsta trotsåldern nu och när jag bad honom att plocka upp efter sig så fick jag svaret. "Nej jag tänker inte lyda dig nu!", ja ja men efter en stund så plockade han upp i alla fall, men det måste vara ett lockande och pockande innan.
Elin var också hemma och vi köpte dricka och pizza som dom fick mysa med, Julia är ju stor nu och skulle sova borta hos en kompis.

Så nästa fredag blir det en tur till Norberg och gullungarna Nelly och Nova, då ska jag hämta dom i skolan och ta ut dom på lite lunch....ja det måste verkligen vara rättvist!!!
Jag har fått mycket "skit" för min rättvisa, men det tycker jag är det viktigaste som finns, tänk om barn och barnbarn skulle känna sig orättvist behandlade!?
Det är faktiskt något jag fått med mig under min uppväxt, att vara rättvis, ibland kan det förståss gå till överdrift men men.... jag mår ialla fall bra när är rättvis!!
Yngstesonen med familj ska åka till Rhodos på lördagen och jag måste verkligen åka dit för att pussa dom adjö.... fy sjutton va avundsjuk jag är , har en sån längtan till Grekland jag med, men men kanske det uppenbarar sig en resa för mig med framöver!!!!
Ha nu en fin vecka, den vackra bilden tog jag vid Älvpromenaden förra helgen, visst är det vackert!!!!???

2 kommentarer:

  1. Jag tycker också det är viktigt att man försöker vara så rättvis som möjligt. Det minimerar mycket avundsjuka....sen kan man ju inte vara milimeterrättvis så klart. Kram

    SvaraRadera
  2. Nej det är klart att millimeterrättvisa går det ju inte att ha...men att vara så rättvis som möjligt är ju viktigt!!! !ha en fin vecka Gunnel Kram

    SvaraRadera